/Prvi dan leta i osveženje u vidu dobre muzike i raspoloženja

Prvi dan leta i osveženje u vidu dobre muzike i raspoloženja

Prvi dan leta je danas 21. juna i trajaće do 22. septembra 2017. Sunce je obasjalo Kragujevac i lepo vreme nas tek očekuje. Dnevne temperature će biti preko 30 stepeni zato ideje za osveženje mogu već da se primenjuju.

Muzički sajt i radio Marketing Koncept grupe – mRadio već ima osveženje u vidu dobre muzike YouTube kanala Google kompanije. Ideja je nastala na Kipru 5. oktobra 2016. i sada imamo priliku da posetiocima predstavimo novitet u vidu dobre muzike i vibracija koje imaju za cilj da održavaju letnje raspoloženje.

Program Google mapa i globalnog projekta lokalnih vodiča su generalni pokrovitelj svežeg talasa koji je krenuo sa Ostrva ljubavi da bi dobacio do San Franciska gde će se nakon završetka letnjeg perioda održati Samit lokanih vodiča Sveta.

Heineken Lovefest kompletirao je listu di-džejeva, koji će se pojaviti na jedanaestom izdanju festivala. Na dugačkom spisku, pored kultnih imena domaće scene našli su se i mladi izvođači, koji su u poslednjih godinu dana imali vrtoglavi uspon i veliki broj nastupa u zemlji i regionu.

Tako se, prema rečima organizatora, ove godine očekuje da tokom tri festivalska dana kroz Vrnjačku Banju prođe više od 100.000 ljudi iz celog sveta. Line up koji je iznenadio i “najtvrđe” klabere. Ako je sudeći po imenima koja su do sada objavljena, slogan #NextLevel itekako pristaje ovogodišnjem Lovefestu.