Aquapark Raj, Vrnjacka Bannja – najveci vodeni park u Srbiji

Kao što i samo ime govori, vodeni park Raj je zamišljen kao mesto za uživanje i avanturu za sve generacije. Ovaj akva park je najveći i jedan od najatraktivnijih vodenih parkova u Srbiji, ali i u regionu a cifre u nastavku to potvrđuju.

Aquapark Raj se nalazi u Vrnjackoja Banji i  prostire se na skoro 4ha površine. Ukupna vodena površina aqua parka je oko 5.000m² i nju čine atrakcije za najmljađe – platforma sa prskalicama i bazen sa gusarskim brodom, za posetioce željne avanture tu je najveći bazen sa talasima u regionu površine oko 2.000m², najduža lenja reka u regionu dužine 460m, 10tobogana od kojih je najviši 27m, a za one koji će nas posećivati radi opuštanja u aqua parku Raj tu je najveći pool bar dužine 50m, kao i hitromasažni bazen sa različitim zonama sa čak 50 mesta. Uz pena party koji se odrzava nekoliko puta tokom dana u bazenu sa talasima zabava kako za najmladje ali tako isto i za starije je zagarantovana. Kao da ste na moru….

Tu su i restorani i više uslužnih objekata spremnih da ugoste pun kapacitet aqua parka RAJ, što je 4.000 posetilaca. Vodenu zabavu pokreće 6 mašinskih sala i 17 bazenskih filtera iz sopstvene proizvodnje,  brenda A Filter. Sam aqua park je izgrađen po najvišim evropskim standardima u svim segmenitma, ali sa posebnim akcentom na bezbednosne standarde.

Ne treba izostaviti infomciju za sve one  koji poseduju elektricni automobil postoji vise stanica sa punjenje istih kod ulaza u park.

Po brojnim stavkama aqua park Raj je u superlativu. Švajcarska kompanija AS Holding AG i srpska kompanija Alex Engineering & Construction DOO su partnerski, nakon višegodišnjeg poslovanja ušli u investiciju vrednu 15 miliona eura, koja je od velike važnosti za razvoj turizma jedne od najpopularnijih turističkih destinacija u Srbiji Vrnjačke Banje, razvoj turizma Raškog okruga, ali i cele Srbije koja ovako velikim projektima stiče sve bolju reputaciju na turističkoj mapi Evrope.

Predlazemo da posetite fenomenalni akva park Raj bas kao sto smo i mi provedete jedan nezaboravan vikend ili ako ste u mogucnosti radni dan , zabavite se  i opustite u svim  sadrzajima koji su na raspolagnju.