Portal MojVikend.rs

MojVikend.rs je portal sa timom osoba koje imaju iskustvo iz oblasti marketinga i turizma sa ugostiteljstvom. Moj Vikend  je jedan od projekata koji je dočekao svoju realizaciju i primenu sa ciljem da putem preporuke putujete, uživate i zabeležite lepe uspomene.

Portal je deo Marketing Koncept grupe

Pokrenuli smo biznis sa timom mladih i perspetivnih osoba koje žele da svoje znanje primene na najbolji mogući način. Imamo grafičkog dizajnera, menadžera, osobu za marketing i više saradnika. Naša delatnost poslovanje, ostalo upravljanje kroz marketing i konsalting sa akcentom na web servise. Finansiramo se od reklama na internetu, kroz održavanje sajtova, reklama na online radiju, reklama u vidu direktnog marketinga i dizajna, izrade sajtova,..

Marketing Koncept

je grupacija u razvoju koja teži zadovoljenju potreba klijenata i svojih saradnika, unapređenju procesa rada i obezbeđenju kvaliteta poslovanja. Sa sloganom U marketingu sa Vama, grupacija sa timom saradnika raduje se uspehu klijenata i učestvuje u stvaranju marketing vrednosti. Portal MojVikend.rs primenjuje savremen koncept poslovanja i namenjen je promociji putovanja, turističkih ponuda, firmi iz oblasti turizma, hotelijerstva i ugostiteljstva.

Naša vizija

je da budemo sinonim za grupaciju koja stalno postavlja više standarde i kreira savremene koncepte za uspešno poslovanje kako u oblasti internet marketinga, web razvoja i investicija, tako u domenu savremenog poslovanja i životnog stila. Da budemo sinonim za buduću kompaniju koja ne samo da uvodi nove navike i trendove, nego ih predviđa i kreira moderne koncepte poslovnog uspeha.