Salaš Đorđević „prepoznatljiv, jedinstven a različit“

Predstavljamo vam salaš Đorđević, kako biste se bliže upoznali sa njima i ponudom koju pružaju krajnjim korisnicima.
Programi su raznovrsni, u zavisnosti od Vaših potreba. Organizuju sve vrste proslava kako poslovne – team buildinge, konferencije, family day, jubileje, prijeme, sportska dešavanja, poslovne ručkove, večerenje žurke; tako i privatne – svadbe, venčanja, krštenja, rođendane…za čak cca 400 ljudi.

Zašto baš Salaš Đorđević?

Salaš Đorđević svrstavaju u mesto prepoznatljivo po velikom broju sadnica kako drveća, tako i cveća, grmlja… Raznovrsnost je i u ponudi sportskih terena – dva teniska terena, teren za košarku, teren za odbojku na pesku, teren za mali fudbal i teren za boćanje, a za najmlađe smo obezbedili dva dečija igrališta. Sve to čini slogan opravdanim „prepoznatljiv, jedinstven a različit“.

Imanje Salaša Đorđević snimljeno dronom

A gde bi se mogli organizovati događaji?

Postoje različiti ugostiteljski objekti – restoran i party šator za veća slavlja, ribarsku kuću na jezeru sa pontonom i čamcem za vožnju, jezerom, slavsku kuću, veliku terasu, ali i bazen – za manja slavlja. Objekti su prilagođeni različitim potrebama kako pojedinca, tako i grupa. Ukoliko su Vaše potrebe vezane za neki drugi prostor (možda kod Vas), možete iznajmiti i postaviti party šator/pagode sa pratećom opremom, prevozom, montažom i demontažom.

Takođe dostupne su usluge smeštaja u etno stilu (za 20 osoba) u nekoliko odvojenih kuća pa se stiče utisak kao da ste došli kući – u svoj prostor, u svoj mir.  Salaš je na raspolaganju i osoblje je spremno da vas ugosti kako biste sve ovo osetili i doživeli.