Hotel Fontana u 100 najboljih hotela u Srbiji za 2021. po listi međunarodnog portala Concept Internacional

Hotel ”Fontana” iz Vrnjačke Banje je jedan od prvih 10 ocenjenih hotela, sa liste ”Top 100 najboljih hotela u Srbiji za 2021. godinu” prestižnog portala i online časopisa Concept International iz Los Anđelesa. Posle posete urednika CI i ”Moj vikend” portala gde je pre 6 meseci uspostavljena međunarodna saradnja, i uz reč stručnjaka, hotel je dobio sve visoke ocene pri ocenjivanu, po proceduri ocenjivanja originalnim CI sistemom ocenjivanja hotela, i tako ušao u ”TOP 100”.

Želimo da istaknemo da je ovo prvi i za sada jedini hotel iz Vrnjačke Banje koji je dobio ovo vredno priznanje, i ušao na ovu elitnu listu ”TOP 100” za 2021. godinu. Concept International kao globalni mediji, zahvaljujući internacionalnoj gledanosti od preko 85 zemalja širom sveta, prezentovaće hotele iz Srbije u Americi, zatim širom Evrope i Azije.

Saradnici iz portala ”Moj Vikend” dali su kratak opis hotela i vremena provedenog u istom, što može da se doživi u nastavku teksta…

Priča o hotelu Fontana prvom modernom hotelu visoke kategorije u Vrnjačkoj Banji kreće od 1965. godine, vremenom je hotel samo dobijao na vrednosti i značaju, posebno posle renoviranja i dogranje od privatizacije iz 2017. godine. Danas pričamo o jednom modernom hotelu, koji se nije odrekao tradicije, a uspeo je da isprati sve potrebe novih gostiju koji danas uživaju u hotelu.

Prvih 16 minuta

Sam grandiozni ulaz u hotel govorio je dosta o tome šta nas čeka unutra. Prelep hol sa lobby barom i više nego ljubaznim osobljem prosto ostavlja utisak da ste u jednom od najvećih hotelskih sistema u Srbiji. Dolazak u sobu nam već sa ulaza govori da je hotel energetski efikasan, da prate trendove, kao i da vode računa o detaljima.

Wellness & Spa centar

Odlazak u Wellness & Spa centar je svakako bio doživljaj, pored dva bazena sa toplom vodom i vodenim efektima, tu je bio đakuzi i dečiji bazen, zatim slana soba, tepidarijumi, tursko kupatilo, tuš doživljaja, saune (finska, infracrvena, bio sauna). Na ulazu se nalazi i centar za negu lica i masaže. Poseban utisak je ostavio detox program hotela, koji čine i fizičke aktivnosti, a u vremenu u kome živimo je zaista neophodan.

Smeštaj

Hotel poseduje najveći smeštajni kapacitet u odnosu na ostale hotele, sa 176 soba i 36 apartmana nudi velike mogućnosti grupnih putovanja i kongresnog turizma. Poseban akcenat je bačen na osobe sa invaliditetom i potpuno prilagođenim smeštajem.

Hotelski restoran

Restoran je a la carte, dostupan i za ljude koji nisu gosti hotela. Na nas, možemo slobodno da istaknemo da je ovaj deo ponude hotela pored bogatog Welness & Spa sadržaja ostavio najveći utisak. Ako može u dve reči i želji da što bolje dočaramo ovaj segment hotela, rećićemo nešto sa početka reportaže, ”Fontana želja”. Upravo tako izgledaju poređena jela, za svakoga ima jelo da se ispuni njegova lična gurmanska želja.

Fitness centar

Ekipa našeg portala je više decenija u oblasti sporta, prošli smo sve teretane vredne pomena. Teretana hotela pokriva sve grupe mišića i vežbe za obilikovanje i rekreaciju. Pokretna traka sa pogledom na bazen daje posebanu draž pri trčanju. Tu su i ostale sprave koje upotpunjuju doživljaj i efekat treninga.

Kongresna sala i sala za proslave

Hotel ima kapacitet od 212 smeštajnih jedinica prostranih i moderno opremljenih, što organizatorima seminara daje mogućnost da njihovi gosti direkno kao gosti hotela prisustvuju kongresu ili nekom drugom obiliku događaja. Velika kongresna sala može da se podeli u segmente, ispunjava sve propisane standarde i poseduje najsavremeniju opremu za kongresni turizam. Kao preporuku našeg portala dajemo Vam savet da na spisak mogućih destinacija za Vaše venčanje, svakako stavite Vrnjačku Banju i naravno hotel ”Fontanu”.

Opšti utisak

Hotel ”Fontana” se nalazi na najboljoj lokaciji u Vrnjačkoj Banji na raskrsnici prirode i ljubavi, na 68 koraka od “Mosta ljubavi” i Promenade, sa tradicijom od preko 55 godina. Oaza mira i tišine, uz mirise iz prirode obližnje šume. Ljubazno osoblje i menadžment hotela su zaštitni znak hotela i jedana od tajni uspeha ovog velikog hotelskog sistema. Veliki broj poznatih umetnika kroz istoriju hotela je prošlo, a ta tradicija se i danas nastavlja. Za više informacija o cenama, wellness & Spa centru ili promo paketima možete videti na sajtu hotela klikom na link : www.fontanavrnjackabanja.com

Zaključak naše reportaže i naš konačni utisak ”Ne viri, uđi i doživi” – Hotel ”Fontana” – Vrnjačka Banja. Posebno je urađenja izdvojena foto galerija hotela koja kroz 18 odabranih slika dočarava hotel ”Fontanu”.