Najbolje rešenje za Vaš blistav osmeh

Dentalni turizam je grana zdravstvenog turizma. Ljudi iz različitih delova sveta dolaze u Srbiju da bi rešili svoje stomatološke probleme, što predstavlja odličan spoj 2 u 1, odmor i zdravlje uz uštedu naravno. Ekonomska isplativost se ogleda u znatno povoljnoj ceni pomenutih usluga u Srbiji u odnosu na dijasporu, posebno kada je reč o protetici – estetska stomatologija. Stomatološke ordinacije već godinama imaju pacijente iz inostranstva. Pored naših državljana koji rade u inostranstvu tako, sve više ima i stranaca koji zubarske ordinacije nalaze putem interneta, web sajta, dobijaju preporuke od prijatelja, koriste Google mape, lokacije itd…

Stomatolog razgovara sa pacijentom

Ovoga puta ćemo pored jednog od bitnih segmenata u okviru dentalnog turizma, predstaviti i preporuku ordinacije u glavnom gradu Srbije – Beogradu.

Protetika – estetska stomatologija

Stomatološka protetika je nauka koja se bavi nadoknadom zubnih tkiva, koja se mogu izgubiti iz više različitih razloga. Savremena protetika ne podrazumeva samo izrade proteza i metalo-keramičkih mostova, nego i više od toga. Pored uspostavljanja normalne funkcije zuba i žvakanja, prioritet je estetika sa prirodnim izgledom zuba.

Kako bismo što bolje preporučili i bili od pomoći svima koji imaju potrebe za stomatološkim uslugama, posebno u oblasti protetike i estetske stomatologije, predstavljamo rešenja za Vaš blistav osmeh u stomatološkoj ordaniciji Dr. Vuca u Beogradu. Ona su visoko sofisticirana, a vodi se računa kako o funkciji tako i o estetici:

Mostovi za zube – rade se kod gubitka nekoliko zuba
Krunice za zube – rade se kako iz estetskih razloga tako i zbog gubitka funkcije žvakanja usled nedostatka delova zuba
Krunice na implantima – kod pacijenata sa implantima
Fasete – koje za cilj imaju popravljanje estetike
Parcijalne proteze – kod gubitka većeg broja zuba
Totalne proteze za zube – kod gubitka svih zuba
Totalne proteze na implantima – kod bezubih pacijenata sa nepovoljnom anatomijom alveolarnih grebenova.

Kod krunica se posebno ističe Bleach boja (blistavo bela), ali moguće je odabrati i prirodnije nijanse boja. U zavisnosti od slučaja zadržava se prirodni koren i stavlja navlaka, a moguće je birati oblik. Potrebno je odvojiti vreme i planirati više od jednog dolaska u ordinaciju kako bi se u potpunosti rešio problem.

Navešćemo neke od faza kako biste mogli lakše i unapred napraviti plan:
1.pregled i konsultacije
2.konstatovanje stanja i položaja zuba,
3.predlog i rešenje koje uključuje formiranje cene uz ponudu,
4.drugi dolazak ugradnja implantata,
5.za navlake se čeka 3-6 meseci pritom se dobijaju privremene navlake,
6.konačna krunica ili navlaka

Benefiti su brojni, a funkcija žvakanja i estetike su podrazumevani. Pored toga nema kvarenja, popravki, problema sa zubima…U potpunosti estetski bolje rešenje, uključujući psihološki momenat pacijenta. Ukoliko imate očuvane prirodne zube onda svakako možete odabrati uslugu izbeljivanja.

Izbeljivanje zuba

Izbeljivanje zuba je proces uklanjanja raznih mrlja i diskoloracija sa površine zuba, a samim tim i boja zuba postaje belja. Postoje tri metode: SMILEY METODA  – nakon 30-45 minuta tretiranja  zubi postaju za 2 do 4 nijanse svetliji, što zavisi od mnogo individualnih faktora, nova nijansa će trajati od 2 do 5 godina (preporučena metoda i potpuno bezbedna, a cena pristupačna samo 17.990 dinara); SPLINT/TREY METODA – proces beljenja zuba traje 7-10 dana. Efekat traje 3 godine, nakon čega je potrebno obnoviti postupak radi održavanja rezultata; LASERSKO BELJENJE ZUBA (uskoro u ponudi).

Upoznajte stomatološku ordinaciju, Dr. Vuca, koja nudi najbolja rešenja za vaš blistav osmeh. Saznajte zašto se sa ponosom ističu zadovoljstva klijenata. Pored dobrog odnosa kvaliteta i cene, poverenje i dobra komunikacija ostaju kao jedan od važnijih stubova prilikom građenja dugoročnih odnosa u saradnji sa pomenutom ordinacijom. Zato smo ovoga puta predstavili preporuku za dentalni turizam koju možete pronaći i na Google mapi, na adresi Kraljice Katarine 124 d, Beograd.

Ordinacija Dr Vuca nalazi se na Banovom brdu. Slobodno kontaktirajte telefonom ili putem društvenih mreža. Zakažite svoj besplatan pregled i konsultacije.

Kontakt info: +381(0)641165857, ordinacija@drvuca.com