Kafe-poslastičarnica-restoran Švajcarija

Ekipa portala „Moj vikend” prilikom svoje posete Vrnjačkoj Banji izdvojila je jedno izuzetno interesantno mesto koje bi moglo „ukrasti” pokoji sat, a to je kafe restoran Švajcarija. Restoran Švajcarija predstavlja srce Vrnjačke Banje. Prijatan enterijer, ogromna bašta, fenomenalna prirodna hladovina kestena, atraktivna lokacija, pristupačne cene i odlična usluga su ono što izdvaja Švajcariju od drugih kafića u Vrnjačkoj Banji.

Kafe poslastičarnica Švajcarija ima izuzetno dugu tradiciju. Ugostiteljsko preduzeće Beograd sagradilo je kafe poslastičarnicu Švajcarija 1969. godine, sa 120 sedišta u dva paviljona i 350 sedišta na terasi ispod kestenova. Enterijer restorana uvek je bio poznat po svojoj originalnosti. Švajcarija već decenijama funkcioniše veoma uspešno i od samog početka nalazi se u samom vrhu posećenosti. Zbog svoje atraktivnosti to je danas jedno od najpopularnijih mesta u centru Vrnjačke Banje. Na listi prestižnih kafe poslastičarnica Švajcarija je dostigla kultni status.

Kafe poslastičarnica Švajcarija svojom autentičnošću i šarmom oduševljava i privlači veliki broj gostiju. U kafe poslastičarnici Švajcarija u Vrnjačkoj Banji možete da uživate kako u ambijentu i  energiji restorana, tako i u različitim specijalitetima. Ponuda je izuzetno bogata tako da će ovde svako naći svoj omiljeni zalogaj bez obzira da li ste ljubitelj mesa, kolača, vegetarijanac ili volite italijansku kuhinju. Na tanjirima je carstvo različitih ukusa, boja i predivnih mirisa. U kafe poslastičarnici Švajcarija je sve ono što nam treba: nešto pikantno, nešto ukusno i nešto slatko, odnosno hedonizam u pravom smislu reči.

Novi menadžment kafe poslastičarnice Švajcarija je posle uspešne privatizacije, podigao uslugu na viši nivo i unapredio je koncept restorana uz uvođenje novih specijaliteta i ukusa. Izvanredni i egzotični ukusi jela i poslastica, kao i izuzetno gostoprimljivi, srdačni i ljubazni domaćini u potpunosti opravdavaju reputaciju Švajcarije kao kultne destinacije Vrnjačke Banje.

Pogledajte sajt i meni, upoznajte se sa celom ponudom Švajcarije:

www.caffesvajcarija.rs/meni/