Vila Minjon – spoj tradicije, istorije i luksuza

Ekipa portala „Moj vikend” u želji da uživa u očuvanoj tradiciji, posetila je Vilu Minjon u Vrnjačkoj Banji, gde je doživela spoj modernog i tradicionalnog na najbolji mogući način. Ova divna i živopisna vila pored luksuza kojim očarava, poseduje i deo istorije Vrnjačke Banje. Tačnije, Vila Minjon se nalazi na mestu nekadašnje stare Vile Minjon, samo je naravno dobila novi sjaj. Spoj luksuza, istorije i elegancije ostavio je poseban utisak i potrebu da se ponovo vratimo. Vila Minjon, oaza i raj za sve hedoniste, vremenom je postala sinonim za uživanje sa stilom.

Ljubazno osoblje, enterijer i menadžment kao da su dali dovoljno svetlosti ovoj predivnoj vili iz koje nećete poželeti da odete. Vila Minjon je udaljena svega 50 metara od banjskog šetališta, promenade, Wellness centra kao i od Zamka kulture u Vrnjačkoj Banji. U bajkovitoj prirodi Vila Minjon ima predivnu letnju terasu za goste na kojoj oni mogu uživati uz ručak i večeru. U okviru cene smeštaja svakog jutra goste očekuje kontinentalni doručak, lokalni specijaliteti, kao i kafa ili čaj uz kroasan sa domaćim džemom.

Gostima je na raspolaganju osam konfornih, predivno uređenih i elegantnih soba. Svaka soba je opremljena vrhunskom tehnikom i udobnim i funkcionalnim nameštajem. Zidovi soba su upotpunjeni slikama, pri čemu ukrasni predmeti i cveće daju prefinjenost, a tradicionalni detalji dozu mistike i rustičnog stila. Sve sobe su klimatizovane i imaju centralno grejanje tako da su prijatne za boravak u toku čitave godine. Kupatila soba su luksuzno uređena i potpuno opremljena toaletnim i kozmetičkim priborom, peškirima kao i drugim potrebnim sadržajima.

Svaki deo Vile Minjon je sam po sebi jedinstven. Intimna i prijatna atmosfera, tradicionalna gostoljubivost čine ovu vilu upravo idealnom destinacijom kako za romantična tako i za porodična i poslovna putovanja. Trenutke odmora i opuštanja možete provesti i u svim zajedničkim prostorima vile u kojima je dostupna besplatna, bežična internet konekcija kao i uz TV sa satelitskim/kablovskim kanalima. U vili postoje definisane sobe u kojima je dozvoljeno pušenje kao i one u koje možete smestiti Vaše kućne ljubimce, uz prethodnu najavu i dodatnu naknadu. U Vili Minjon imaćete jedinstven doživljaj prijatnog ambijenta, relaksacije, odmora, inspiracije…

Menadžment i vlasnici vile sačuvali su Vilu Minjon od zaborava i time su dali značajan doprinos promovisanju stare, jedinstvene, tradicionalne i prelepe arhitekture vila Vrnjačke Banje koja zbog toga upravo blista kao u svoje zlatno doba.

Za više informacija i galeriju slika posetite zvanični sajt: http://www.vilaminjon.net

Dobrodošli u Vilu Minjon u Vrnjačkoj Banji, Vaša Vila Minjon – Vaša čarolija!