My Soul oaza mira za idealan beg od gradske gužve

Ekipa portala Moj vikend, posle povratka iz Vrnjačke Banje na putu ka Boraču i Kragujevcu, svratila je do jednog divnog turističkog rizorta My Soul Resort, koji čine: autentičan restoran sa pogledom na Gružansko jezero, bezen ispunjen nebo plavom vodom, kao i moderno sređeni smeštajni kapaciteti, što zajedno čini užitak za dušu i telo. My Soul predstavlja idealnu destinaciju ukoliko želite da se udaljite iz gradske gužve i uplovite u mir netaknute prirode, uz komfor i luksuz modernog restorana koji se svojim arhitektonskim rešenjem idealno uklapa u ambijent obale jednog od najlepših srpskih jezera.

Restoran My Soul

Restoran My Soul nalazi oko 25 km od centra Kragujevca, Čačka i Kraljeva. Lokacija kao i predivan pogled na Gružansko jezero, daje poseban šmek celom kompleksu. Kapacitet restorana je 80 sedećih mesta, dok letnja bašta ima 120 mesta. Bogat meni restorana sadrži veliki izbor nacionalnih i internacionalnih jela. Posebno se izdvaja specijalitet kuće gužanski smuđ i biftek na my soul način, koji za Vas spremaju renomirani kuvari My Soul restorana. Karta vina ispuniće očekivanja i najzahtevnijih gostiju.

Relaksirajući pogled na Gružansko jezero

My Soul, savršena lokacija za Vaš odmor, postala je nezaobilazno mesto turista koji obilaze Šumadiju, Gružansko jezero, obližnje mastire ili ostatke starog grada Borač. Sve ovo My Soul odlično pozicionira na turističkoj mapi Srbije. Bez obzira da li posećujete Gružansko jezero zbog posla, odmora, porodičnog ručka ili organizacije veselja, ljubazan tim zaposlenih uvek je tu da izađe u susret svim Vašim zahtevima, u šta je i naša ekipa imala prilike da se uveri.

Bazen My Soul

Deo My Soul Resort smeštenog u srcu Šumadije čini i nebo plavi bazen, jedan od najmodernijih u ovom delu zemlje, a koji je na nas ostavio poseban utisak. Prostran i idealno sređen prostor oko bazena, bez gužve, sa jasno definisanim brojem ljudi koji mogu da uđu na ovaj prostor, kao i prostrani šank kafe-restorana sa velikim izborom koktela i jela koje Vam služi ljubazno osoblje My Soula, čini užitak potpunim. Rezervacija je obavezna, a radno vreme je od 10 do 19h. U cenu je uračunato korišćenje ležaljke, peškira i suncobrana. Galerija: http://www.my-soul.rs/bazen.html

My Soul Resort, koji odiše elegancijom i udobnošću, predstavlja neotkriveni dragulj za one koji traže miran odmor u netaknutoj prirodi. Odmor za dušu i telo, uživanje sa stilom u predivnoj prirodi upravo pruža My Soul Resort. Besprekorna usluga, kulinarski specijaliteti i fantastičan ambijent bazena učiniće Vašu posetu nezaboravnim iskustvom. Bićete očarani lepotom jezera, raskošnom prirodom i mirom koji ćete nositi kao predivnu uspomenu kojoj ćete se ponovo vraćati.

Smeštaj My Soul

Smeštajni kapaciteti visoke kategorije pružiće Vam potreban mir i uživanje. Restoran My Soul raspolaže sa 11 smeštajnih jedinica, soba i apartmana, koji zadovoljavaju potrebe i najzahtevnijih gostiju koji žele da bezbrižno uživaju u komforu. Ekipa Moj Vikend nacionalno-turističkog portala posetila je po povratku iz Vrnjačke Banje rizort My Soul Resort. Proveli smo jedan prelep dan sa menadžmentom kompleksa i osobljem koje je uvek bilo tu za nas i maksimalno se potrudilo da naši utisci budu predivni. Planiramo dugoročnu saradnju i biće nam posebno zadovoljstvo da My Soul Resort posetimo i sledeće sezone.

Napomena: Luksuzni My Soul Resort radi sezonski od 1. maja do 1. oktobra. Pogledajte galeriju: http://www.my-soul.rs/galerija.html

Kontakt: 063/11 17 200
Sajt: http://www.my-soul.rs