U Muzeju iluzija

Nije sve kao što izgleda, posebno ne u Muzeju iluzija u Beogradu koji smo posetili 4. aprila. Pomenuti muzej u glavnom gradu Srbije je jedan od muzeja iluzija poznatog franšiznog lanca koji se nalazi u 30 gradova u Svetu. U Nušićevoj ulici na broju 11. već pri samom ulazu uočava se dopadljiva i moderna arhitektura zgrade.

Dočekalo nas je ljubazno osoblje, koje će Vam pružiti sve neophodne informacije o postavkama i eksponatima. Mogu se lako odložiti stvari kako bi nesmetano prolazili kroz muzej koji je na dva sprata. Pored pametnog kutka i shopa u prizemlju, na spratovima možete proći kroz vortex tunel, ući u infinity sobu čiji su svi zidovi u ogledalima, igrati poker za poluokruglim stolom sa svojim odrazima u postavljenim ogledalima ispred, videti: naučne, edukativne eksponate, holograme, poznatog svetskog naučnika Nikolu Teslu koji očima prati Vaše kretanje i još mnogo toga.

Preporuka je da odvojite dovoljno vremena kako biste pročitali informacije i upoznali se sa eksponatom i iluzijom, a potom obiđete ovaj jedinstven muzej iluzija u Beogradu beležeći uspomene fotografijama koje će krasiti vašu privatnu kolekciju. Posetite zvaničnu web stranicu muzeja iluzija i saznajte više o mogućnostima grupnih poseta, stručnog vođenja, organizaciji i eksponatima.