Kako mi G tačka pomaže da pronađem stomatologa

Jedna od priča sa globalnog sajta vodiča Google nas je inspirisala da podelimo recenziju vodičkinje iz Indije koja je putem programa lokalnih vodiča podelila svoje iskustvo.

Bila sam do sada kod više različitih zubara i zbog kvaliteta usluge i dalje sam tragala. Stoga sam mislila da će mi Google program lokalnih vodiča (GMape) pomoći da nađem dobrog stomatologa. Pronašla sam jednu ordinaciju sa puno recenzija i ocena. Kad sam otišla tamo, uverila sam se u isto. Bilo je to sjajno iskustvo.

Dentalni turizam je grana zdravstvenog turizma. Ljudi iz različitih delova sveta dolaze u Srbiju da bi rešili svoje stomatološke probleme. Što biste rekli spoj 2 u 1, odmor i zdravlje uz uštedu naravno. Ordinacije već godinama imaju pacijente iz inostranstva, ima tu dosta i naših državljana koji rade u inostranstvu. Danas ima i stranaca koji zubarske ordinacije nalaze putem interneta, web sajta, dobijaju preporuke od prijatelja, koriste Google mape, lokacije itd…

Preporučujemo stomatološku ordinaciju Mijema Dent iz Kragujevca koja se nalazi na adresi Ilindenska 7/1. Usluge koje pruža stručni tim ordinacije Mijema Dent su profesionalne i kvalitetne. Najbolji izbor i tretman za klijenta, a uz to lokalni tim vodiča će vam pomoći da se smestite i obiđete grad.