Upoznajte lokalne vodiče Google i njihov globalni uticaj

Hvala vam na sjajnom doprinosu u vezi sa restoranima 🍦 Ovo je upućeno direktno iz sedišta Google kompanije u Dablinu jednom od 1% najbolje rangiranih Google vodiča u Srbiji. Stefan Svičević Koncept je dobio sledeću poruku dok je ručao u kineskom restoranu i zasladio sa pohovanim sladoledom.

U zadnje vreme postavljate super korisne slike iz restorana i recenzije na Google mapama, pa samo želimo da vam zahvalimo. Deo ste grupe lokalnih vodiča čiji doprinosi u vezi sa restoranima pomažu ljudima širom sveta da otkriju restorane koje vredi probati i hranu koju ne treba propustiti.

Centar gurmanske pažnje je međunarodan koncept

Od koga biste mogli da dobijete bolju inspiraciju nego od lokalnih gurmana? Upoznajte lokalnog vodiča Dejvida Medisona i pratite nas da biste videli koga ćemo sledećeg predstaviti.

David Maddison
Sydney, Australia

Koje je tvoje omiljeno jelo svih vremena?
Lud sam za dobrim sendvičom!

Kad bi mogao da doručkuješ sa bilo kim na svetu, ko bi to bio i gde biste otišli?
Voleo bih da popijem kafu sa Ser Dejvidom Atenborom u čijim bih fenomenalnim pričama uz kafu o prirodi i divljim životinjama uživao. Otišli bismo u Kofi Kriejtiv, moj omiljeni kafić u Sidneju, koji ima savršenu ocenu u više od 150 recenzija na Google mapama.

Kada bi neko došao prvi put u tvoj grad, gde bi obavezno trebalo da jede?
Obavezno bi trebalo da proba vijetnamske ban mi sendviče u restoranu Marikvil Pork Rol. Jeftina, kvalitetna klopa, a jeste li nekada videli da ljudi neprekidno čekaju u redu za sendvič? Predobro!

Kada bi mogao da otputuješ bilo gde na svetu, uz plaćene sve troškove, gde bi otišao?
Meksiko je moj san zbog kuhinje i kulture! Apsolutno pobeđuje živopisnom hranom u divnim bojama, kao i raznovrsnom kuhinjom. To je velika zemlja sa lokalnim delikatesima i karakterističnim jelima u različitim regionima. Gledajte me kako jedem na putu kroz Meksiko.

Koji ti je omiljeni ukus sladoleda?
Omiljeni mi sladoled je sladoled od zelene kruške koji se služi u NAJBOLjOJ poslastičnici u Sidneju: Mejpo Njutaun.