FILIPS SLEEP novi i moderni koncept soba u Kragujevcu

FILIPS SLEEP novi i moderni koncept soba u Kragujevcu U samom centru Kragujevca, gde se nalazi veliki broj zanimljivih turističkih sadržaja, započinje priča smeštaja FILIPS SLEEP, vođena idejom da pruži potpuni užitak i ugođaj za sve posetioce ovog grada.

Ekipa portala KG.biz imala je priliku da bude gost i uživa u potpuno novim i savremeno opremljenim sobama, oblikovanim su po meri posetilaca. Prateći potrebe gostiju, FILIPS SLEEP koncept smeštaja kreiran je tako da ispuni očekivanja, kako poslovnih, tako i porodičnih ljudi. Lociran u centru grada, sa besplatnim parkingom obezbeđenim za goste, objekat je opremljen najmodernijim video nadzorom, kako na parking, tako i u zajedničkim prostorijma, što gostima budi potpun osećaj sigurnosti.

Sve sobe koje FILIPS SLEEP nudi su kompletno opremljene, praćene kvalitetnim enterijerom modernog dizajna i modernom tehnologijom koja je svim gostima na raspolaganju. Sobe poseduju dva odvojena ležaja ili francuski ležaj, LCD TV, čajnu kuhinju, mini bar, Wi-Fi, podno grejanje, kao i klima uređaj. Gosti tokom celog dana mogu uživati u prijatnom ambijentu lobi dela. Osobenost smeštaja, pored vrhunske usluge i komfornih smeštajnih jedinica, jeste i sam odnos prema gostima. Ako je Vaš cilj da se udobno smestite u centru gradskih dešavanja, onda je FILIPS SLEEP pravi izbor za Vas!

Posetite FILIPS SLEEP na adresi Kralja Petra I, 43 dj, ili rezervišite sobu putem telefona: +381 (0)66 553 6 553 ili e-mail-a: filipssleep@gmail.com

Za više informacija o smeštaju FILIPS SLEEP posetite njihov sajt: www.filipssleep.com