Narandžansti apartmani u centru Kragujevca, povoljniji od hotela, komforniji od hostela! Smeštaj za svačiji ukus

Orange Apartments će Vam pomoći da Vam boravak u Kragujevcu bude nezaboravan. Bez obzira da li ste se odlučili da budete u Kragujevcu 1 ili 10 dana ili ćete provesti četiri nedelje u našem gradu, smeštaj koji izabrete sigurni smo da će doprineti celokupnom utisku koji nosite iz Kragujevca. Obezbedite povoljan i kvalitetan smeštaj na odličnoj lokaciji kroz opciju brza rezervacija na novom web sajtu www.orangeapartmentskg.com

Orange apartmani nalaze se u okviru jedne posebne narandžaste zgrade u kragujevačkoj ulici Dragana Simića 30. Imaju zasebne ulaze, ukoliko želite biti ušuškani jedan se nalazi na prizemlju Sunrise, drugi na spratu Orange, a ukoliko želite pogled, izaberite treći, na potkrovlju Sunshine.

U svim apartmanima nalazi se po jedan samac krevet i jedan dupli, tako da je kapacitet po apartmanu 3 osobe. Veličina apartmana na spratu i u prizemlju je oko 25m2, a potkrovlje je nešto veće oko 30m2. Apartmani imaju zasebno kupatilo koje ima tuš kabinu, peškire (velike-srednje-male), sredstvo za tuširanje i pranje kose, fen za kosu itd. Ukoliko poželite nešto da skuvate i napravite pravi ugođaj i osećaj kao kod kuće, apartmani imaju svoju kuhinju koja je opremljenja sa kompletnim priborom (tanjirima, čašama, šoljama, posuđem za spremanje hrane), kao i sudoperom, frižiderom i pločom sa dve ringle. Apartmani poseduju podno grejanje i klima uređaj koji može da greje i da hladi. Svaki ima kablovsku i wifi, tako da ne morate brinuti, imaćete sve na jednom mestu, a neki poseduje i terasu na kojoj možete uživati i ispiti svoju prvu kafu u Kragujevcu.

Odmorite se u jednom od naših apartmana, na dobroj lokaciji gde vam je sve dostupno. Svakako cene nisu fiksne, sve zavisi od dužine boravka broja ljudi i njihovih zahteva, a gosti se mogu prijaviti posle 12h, a odjaviti do 9h.

Orange apartmani u Kragujevcu vam nude privatnost, komfor i slobodu. Organizujte svoje vreme kako želite. Prošetajte do grada, pozovite prijatelje na kafu ili večeru i jednostavno odmorite uz televizor ili knjigu. Orange apartments vam nudi prostor, a na vama je da odaberete kako ćete ga iskoristiti. Bilo da dolazite privatno ili poslovno, sami, sa porodicom ili prijateljima, biće vam obezbeđen udoban smeštaj. Koji god da je razlog Vašeg dolaska, obezbedite sebi mali užitak gde se možete opuštati sami ili uz neko odabrano društvo, to je već na Vama. Osoblje Orange apartmana je tu kako bi Vam pomoglo da Vaš boravak u Kragujevcu bude nezaboravan. Pravilo je da se u apartmane ne dovode kućni ljubimci i najavljuju posete. Dozvoljeno je pušenje u sobama. Plaćanje je unapred, ali ukoliko se desi da dodje do skraćenja boravka, novac će biti vraćen.

Zato umesto hotela rezervišite apartman, a mi ćemo se potruditi da učinimo Vaš boravak što prijatnijim i lepšim.

Za više informacija možete posetiti naš sajt ili nas kontaktirati telefonom :
Web sajt: www.orangeapartmentskg.com
Broj telefona: +381691872993 Viber i Whatsapp
Email: orangeapartments.kg@gmail.com