Prvi dan leta i osveženje u vidu dobre muzike i raspoloženja

Prvi dan leta je danas 21. juna i trajaće do 22. septembra 2017. Sunce je obasjalo Kragujevac i lepo vreme nas tek očekuje. Dnevne temperature će biti preko 30 stepeni zato ideje za osveženje mogu već da se primenjuju. Muzički sajt i radio Marketing Koncept grupe – mRadio već ima osveženje u vidu dobre muzike YouTube kanala Google kompanije. Sada imamo priliku da posetiocima predstavimo novitet u vidu dobre muzike i vibracija koje imaju za cilj da održavaju letnje raspoloženje.

Heineken Lovefest kompletirao je listu di-džejeva, koji će se pojaviti na jedanaestom izdanju festivala. Na dugačkom spisku, pored kultnih imena domaće scene našli su se i mladi izvođači, koji su u poslednjih godinu dana imali vrtoglavi uspon i veliki broj nastupa u zemlji i regionu.

Tako se, prema rečima organizatora, ove godine očekuje da tokom tri festivalska dana kroz Vrnjačku Banju prođe više od 100.000 ljudi iz celog sveta. Line up koji je iznenadio i “najtvrđe” klabere. Ako je sudeći po imenima koja su do sada objavljena, slogan #NextLevel itekako pristaje ovogodišnjem Lovefestu.